Massage met aandacht voor je gevoel!
2020-03-01

holistische massage met aandacht voor je gevoel

Waar ben jij op dit moment met jouw aandacht?

Waar je aandacht ook ligt, je kunt bewust je aandacht verleggen en bijvoorbeeld je ademhaling observeren. Als je jouw aandacht eenmaal bij je lichaam hebt kun je ook observeren welke gevoelens er naar boven komen.

Mogen die gevoelens er zijn? Of heb je de neiging om lastige gevoelens zoals boosheid, kwetsbaarheid of onzekerheid af te wijzen, te negeren en weg te stoppen? Daardoor kunnen er op de langere termijn pijn, ongemak en zelfs ziekten ontstaan.

Heb jij ook klachten zoals bijvoorbeeld steeds weer terugkerende hoofdpijn, nek-en schouderklachten, onrust in je lijf of andere onverklaarbare klachten? Als je wilt onderzoeken of er een relatie is tussen deze klachten en jouw gevoelens dan zou een holistische massage je kunnen helpen om je bewust te worden van wat er bij jou speelt.

Wij, Eric en Mandy werkzaam bij Aand8+, zijn gespecialiseerd in holistische massages. Tijdens onze sessies stellen we je vragen met als doel je bewust te maken, zonder oordeel, van wat er in je lijf te voelen valt. Als alle gevoelens er mogen zijn dan kan de energie vrijelijk door jouw lichaam stromen.

Wil jij met jouw aandacht naar jouw eigen lichaam en je gevoel? Boek een massage en wij geven jou de aand8 die je nodig hebt!

Boek massage(terug naar overzicht)