reservering massage gorinchem

Reserveren massage

Voor het reserveren van je behandelingen kun je gebruik maken van ons reserveringssysteem. Hierbij kun je zelf een datum en tijd kiezen die voor jou het best gelegen komt. Elke reservering wordt via een e-mail bericht bevestigd en 48 uur voor de afspraak ontvang je een afspraakherinnering.

Massage ten tijde van de Corona crisis

Jouw gezondheid staat bij ons op 1! Wij stellen alles in het werk om je veilig aan te raken:

 1. Wij zijn zelf gezond en wij vertonen geen symptomen van een mogelijke COVID-19 besmetting.
 2. Onze praktijkruimte voldoet qua hygiëne aan de (relevante delen van de) algemene richtlijnen voor huisartsen en verloskundigenpraktijken (zie het protocol).
 3. Wij treffen extra hygiënische maatregelen zoals het (a) schoonmaken van vloeren, oppervlakten en aanraakvlakken, (b) ventilatie van de praktijk en (c) het gebruik en wassen van handdoeken etc. Neem zelf een badlaken (of grote handdoek) en twee handdoeken mee als dat je een veiliger gevoel geeft.
 4. In de praktijk zullen zo min mogelijk slecht schoon te maken materialen aanwezig zijn.
 5. Kom alleen naar de praktijk. Kom op tijd maar niet te vroeg!
 6. We adviseren je om sieraden etc. thuis te laten.
 7. Bij aankomst in de praktijk zullen wij informeren naar jouw gezondheid. Als je je op dat moment onwel voelt, zullen wij een andere afspraak met je maken.
 8. Je kunt bij aankomst direct doorlopen naar de behandelruimte.
 9. Wij vragen je bij binnenkomst jouw handen te wassen. Papieren tissues zijn beschikbaar, je kunt deze na gebruik weggooien door met je voet de prullenbak te openen.
 10. Je raakt met je handen geen deurkrukken, tafeloppervlakken of stoelen aan. Wij schudden geen handen en geven geen knuffels (ook niet aan het einde van de behandeling).
 11. Na afloop van een sessie bieden wij water aan in een papieren bekertje. Indien je dit prettiger vindt kun je je eigen waterfles gevuld met water meenemen.
 12. Behalve bij de massage, houden wij altijd 1½ meter afstand van elkaar. Dit geldt bij binnenkomst, tijdens het voor- en nagesprek en bij het vertrek.
 13. Wij wassen onze handen voor en na elke massage.
 14. Wij rekenen geen annuleringskosten zolang er extra beschermingsmaatregelen getroffen moeten worden.
 15. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele besmettingen.

Met het maken van een afspraak bevestig je dat je:

 • op dit moment geen symptomen hebt die passen bij COVID-19 (hoesten, niezen, keelpijn, benauwdheid, meer dan 38°C koorts). Ook eventuele gezinsleden vertonen geen symptomen;
 • op dit moment ten minste 2 weken klachtenvrij bent als je een bewezen besmetting met COVID-19 hebt gehad;
 • niet in thuisisolatie bent;
 • niet tot de onderscheiden ‘kwetsbare groepen' behoort en dus geen verhoogde kans op infectie hebt. Je heeft geen verstandelijke handicap en bent niet woonachtig in een verpleeghuis;
 • dat je ons Corona protocol hebt gelezen en hiermee instemt.

Ongeveer 24 uur voor je afspraak ontvang je een mailtje waarin we je nogmaals vragen deze punten te bevestigen. Jouw bevestiging wordt vastgelegd en is onderdeel van je behandeldossier.

Sparen met spaarpunten

Iedere keer dat jij onze praktijk bezoekt ontvang je voor elke euro die je besteedt een spaarpunt. Elk spaarpunt is € 0,10 waard. Wanneer je genoeg spaarpunten hebt verzameld, kun je ze inwisselen voor een gratis behandeling. De spaarpunten kunnen meegenomen worden naar een nieuw jaar. Ze zijn niet inwisselbaar voor contant geld.

Besparen met een strippenkaart

Het is mogelijk om een strippenkaart te kopen. Dan krijg je 12 behandelingen voor de prijs van 10 behandelingen. Je betaalt de strippenkaart vooraf. Bij deze vorm ontvang je geen spaarpunten. De strippenkaart is strikt persoonlijk en twaalf maanden geldig.

Afspraak verplaatsen of afzeggen

Het kan uiteraard gebeuren dat je onverwacht niet naar een afspraak kunt komen. Tot 24 uur van te voren kun je deze afspraak heel makkelijk zelf verplaatsen of afzeggen. Gebruik hiervoor de betreffende link in de bevestigingsmail. Neem telefonisch contact met ons op als je een afspraak binnen 24 uur voor aanvang wilt afzeggen of verplaatsen. Bij afzegging binnen die termijn worden de kosten van de afspraak in rekening gebracht.